miercuri, august 12, 2009

Donaţie pentru continuarea campaniei de vaccinare iniţiată de Fundaţia Medi's

Fundaţia Medi's din Câmpina a demarat o campanie de vaccinare opţională, începând cu data de 1 iulie, mai ales împotriva unor boli precum meningită, septicemie, otită, pneumonie, varicelă, zona Zoster, cancer de col uterin sau hepatită. Activităţile de campanie au în vedere consilierea gratuită asupra vaccinurilor opţionale, un consult general prealabil şi administrarea gratuită a vaccinurilor opţionale.
Din partea Fundaţiei Medi's se ocupă de această campanie de vaccinare opţională medicii Minerva Stanciu, Mihaela Sumbasacu, Anca Pop şi Cristina Radu. Fundaţia din Câmpina are ca partener, în cadrul acestei campanii, firma de produse farmaceutice Sanofi Pasteur din Bucureşti, iar în urma rezultatelor excepţionale ale acestei campanii, Fundaţiei Medi's i s-a mai adăugat un partener. Este vorba de farmacia Seti, din Câmpina, care a donat vaccinul antihepatitic tip B. Medicul Minerva Stanciu ne-a declarat despre această donaţie: "Ne-a bucurat foarte mult dorinţa farmaciei Seti de a veni alături de noi în această campanie de vaccinare opţională. Sprijinul lor este extrem de important şi contribuie în mare măsura la rezultatele excelente, chiar nesperat de bune, ale campanie noastre. De vaccinul donat de farmacia Seti beneficiază gratuit cei care nu au o imunizare completă, care au contact în familie cu persoane cu hepatită de tip B sau care au vârsta cuprinsă între 14 şi 16 ani şi nu au efectuat din diverse motive vaccinul în cadrul campaniei din programul naţional de vaccinare".
Campania de vaccinare iniţiată de Fundaţia Medi's se va încheia la 30 septembrie.
(foto - Minerva Stanciu, în picioare, la masa rotundă cu medicii de familie şi farmaciştii, prilejuită de deschiderea acestei campanii)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu