miercuri, august 12, 2009

Au început lucrările la Strada Griviţei

La 9 iunie 2009, Primăria Câmpina organiza o selecţie de oferte pentru lucrarea de refacere a carosabilului şi trotuarelor de pe Strada Griviţei. Faţă de data acelei selecţii, debutul lucrărilor a fost întârziat de necesitatea rezolvării unei contestaţii din partea uneia dintre firmele perdante, Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor apreciind că administraţia locală a luat o decizie corectă şi permiţând astfel încheierea contractului cu SC Cast, aparţinând omului de afaceri câmpinean, "Jimmy" Palada.
În aceste zile au început şi lucrările, pornindu-se de la intersecţia Străzii Griviţei cu Strada Schelelor. Circulaţia a fost blocată pe sectorul cuprins între intersecţia menţionată şi intersecţia cu Strada Castanilor (foto 1). Vor fi executate lucrări de reasfaltare a carosabilului în două straturi, în suprafaţă de 8.500 mp. Pentru a lărgi carosabilul, pe anumite tronsoane, acolo unde este posibil, se vor micşora trotuarele, suprafaţa totală a trotuarelor refăcută fiind estimată la 7.000 mp. De asemenea, lucrările vor mai cuprinde ridicarea la cotă a capacelor de cămin, a capacelor de aerisire gaze şi aşezarea la cotă a gurilor de scurgere.
În cele mai multe zone ale acestei străzi, arborii bătrâni şi scorburoşi de pe marginea drumului sunt deja scoşi (foto 2), intenţionându-se, în această toamnă, plantarea unor arbuşti de tuia.

2 comentarii:

  1. O observatie: strada Grivitei nu se intersecteaza nicaieri cu str. Sondei, asa cum scrie in articol. Probabil este vorba de intersectia cu str. Schelelor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, aveti dreptate. Multumesc! Am indreptat eroarea. O zi buna!

    RăspundețiȘtergere