marți, august 11, 2009

Alegeri la PSD Prahova

De voie, de nevoie, vicepreşedintele PSD, Dan Nica, a trebuit să vină luni seară la Ploieşti, la şedinţa Organizaţiei Judeţene a PSD, în sânul căreia există mari disensiuni. Iar aceste probleme au ajuns să fie tot mai supărătoare pentru "vârful" partidului. Practic, este vorba de o dispută între Marian Săniuţă (foto stânga), actualul preşedinte, şi Mircea Cosma (foto dreapta), preşedintele Consiliului Judeţean.
În faţa lui Dan Nica, Mircea Cosma a susţinut că rezultatele bune de la alegerile locale, când a obţinut inclusiv funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, i se datorează, în vreme ce rezultatele mai slabe de la alegerile parlamentare şi europarlamentare sunt în... sarcina preşedintelui Organizaţiei Judeţene, Marian Săniuţă. La rîndul său, fostul ministru de interne, l-a acuzat pe Cosma că nu s-a mai implicat în viaţa partidului, obţinând rezultate mult sub cele de la alegerile locale în zona de care a răspuns direct la alegerile parlamentare şi europarlamentare.
Cert este că, din toată această dispută a rezultat stabilirea unei date pentru organizarea de noi alegeri la vârful Organizaţiei Judeţene a PSD. Aceste alegeri vor fi organizate pe 27 august, la Ploieşti. Normal, Organizaţia Câmpina este direct interesată de aceste alegeri, în condiţiile în care relaţia social-democraţilor câmpineni cu judeţul nu mai e de multă vreme ceea ce a fost odată!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu